21.11.10

Tag from farhah =))

Tak pernah main tag-tag ni. Ni first time. Farhah yg ajar..Hehe..Tapi sorry lah sangat-sangat ye fa. Sebab lambat. Maafkan patik. Haha..dah start mencarut. Oklah nah lah..

1. Apa benda yang penting dalam hidop korang?

Petunjuk.

Makanan=))

2. Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?

Nasik lauk ayam goreng + sayur kacang. Tapi bukan duit saya..duit parents. Saya tak kerja lagi..hehe

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?

kat Rumah. Haha.. Tema? kaler ke? putih kot..suci. Hehe..

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?

Bercinta tu apa? Hahaha

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Kekasih takde. Macam mana nak tau. Haha..

6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?

Nak kena jumpa ke? Hahaha..

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
Majalah..solusi. Tu pon tak habis baca lagi..Hehe

8. Apakah nama penuh korang?
Fa, tak tau lagi ke? oklah..

Sarah Qistina binti Azhar

9. Antara mak dan ayah,yang mana korang lebih mesra?
Tak tahu..mak bila nak story mory, mintak something..ayah bila nak mintak izin, and final decision sama ada benda yang mintak kat mak td diluluskan ke x..Hahaha..

10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Rasulullah.

future husband..^_^"

11. Adakah korang basuh baju sendiri?
Mestilah. Ingat ade ke orang yg sudi nak masukkan baju2 aku dalam mesin basuh? Hahaha..xde kan? Tu kalau kat uni. Tapi kalau kat rumah, selalunya umi yang basuhkan..mestilah guna mesin kan..hehe..bukan malas ok..tapi bila nak basuh je, tgk baju dah hilang..Hehehe..Thanks umi..Luv u..

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Mekah dan Madinah ^_^ (doakan saya)

13. Pilih salah satu,peluk atau cium?
Peluk

14.5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?

  • Tafsir Al-Quran
  • Makanan (termasuk dalam benda kan? sebab makanan bukan org..)hehe
  • Air (pon benda jugak kan? kalau ade makanan, xde air, tersedak karang) lagipon dah merasa pikul air kat tangki bawah [kat uni] sebab ketiadaan air..Sayangi air..Hehe
  • Laptop.
  • Handphone.

15.5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?

  • InshaAllah-Maher Zain
  • For the rest of my life- Maher Zain
  • Awaken-Maher Zain
  • Cinta Pertama- Far East
  • Anak Soleh- Aeman

16. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
17 Disember 1991. Sambut kat matrik. Dalam bilik dengan rumet. Mereka buat surprise. Tu pon lagi beberapa jam nak masuk tarikh lain. Huhu..Tapi sgt best. Mereka buat kek buatan sendiri. Aiskrim kek. Best3..Rindu korang..

17. 6 orang blogger yang korang nk tag.

  • Wani Rosli
  • Nur Liyana
  • Nadia Dscarnia
  • Gazos
  • Azizan
  • Syawal

18. cerita sikit bloger yang pertama korang tag.
OH..itu adalah Best Friend saya! Dia sangat baik. Sayang u Wani..


Sekian,

Wassalam..

1 comment:

  1. Luve u sara..
    Interesting..make me laugh...ahahaha
    Like!

    ReplyDelete